OVER ONS

Vertrouwenspersonen

Vertrouwenspersonen

Wij zijn de vertrouwenspersonen (VCPs) van VCE/PSV en staan klaar om iedereen te helpen met zijn/haar problemen. Wij luisteren naar je en helpen je uitzoeken wat de beste vervolgstappen zijn en met wie je contact kunt opnemen voor eventuele ondersteuning. Het belangrijkste hiervan is dat alles wat je aan één van ons vertelt vertrouwelijk blijft en dat dit geheel tussen ons twee blijft. Alleen als wij iets heel ernstigs horen, hebben wij meldingsplicht (bijv. bij een erge klacht of als je een gevaar voor jezelf vormt).

Wil je dus met ons praten dan kun je ons een berichtje sturen of een email, hieronder zijn onze contact gegevens te vinden. Je kunt ons ook altijd aanspreken om een gesprek in te plannen. Het enige wat voor onszelf wel belangrijk is, is dat we dat gesprek inplannen. Op deze manier zullen wij zelf ook in de juiste mindset staan voor een goed gesprek.

Ruud verstegen

Sinds 2005 speel ik met veel plezier in de midweekcompetitie van onze vereniging. In 2006 werd ik gestrikt voor de bestuursfunctie jeugdzaken en die functie ongeveer 8 jaar vervult. In die tijd begon ik ook met het geven van training aan jeugdspelers en later aan spelers van de midweekcompetitie. Ik ben getrouwd en heel mijn gezin speelt graag volleybal, waarbij mijn kinderen ook bij VCE/PSV zijn begonnen.

Momenteel vervul ik de functie van materiaal beheerder en geef ik training aan RD4, RD5 en MB2. Daar gaat de functie vertrouwenscontactpersoon bij komen. Een functie waarvan ik denk dat ik die, vanuit mijn professie als politieman, goed kan invullen. Elk lid-, of ouder van een spelend lid, van onze vereniging die vragen heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag, kan met mij contact opnemen via vertrouwenspersoon@vcepsv.nl.

Ruud Verstegen, vertrouwenscontactpersoon VCE/PSV

Angela Jegerings

Ik ben Angela Jegerings. Getrouwd en moeder van 2 dochters waarvan 1 bij VCE/PSV in Woensel-noord speelt. Zelf werk ik parttime voor jumbo. En ben actief bij mijn dochter op school. Waarom ik reageerde op de functie van vertrouwens contact persoon? Omdat ik van mening ben dat alles bespreekbaar moet kunnen zijn hoe vervelend ook en dat u de keuze hebt tussen een man of vrouw waar u uw verhaal voor uw gevoel het beste kwijt kan.

Angela Jegerings, vertrouwenscontactpersoon VCE/PSV

Interesse? 

Ben je toe aan een sportieve uitdaging? Ben je op zoek naar een leuke en technische teamsport? Kijk je uit naar een gezellig team bij een fantastische club? Als je interesse hebt om te gaan volleyballen bij VCE/PSV dan kun je natuurlijk eerst een paar keer meetrainen om te zien of het bevalt.