OVER ONS

Vertrouwenspersonen

Vertrouwenspersonen

Wij zijn de vertrouwenspersonen (VCPs) van VCE/PSV en staan klaar om iedereen te helpen met zijn/haar problemen. Wij luisteren naar je en helpen je uitzoeken wat de beste vervolgstappen zijn en met wie je contact kunt opnemen voor eventuele ondersteuning. Het belangrijkste hiervan is dat alles wat je aan één van ons vertelt vertrouwelijk blijft en dat dit geheel tussen ons twee blijft. Alleen als wij iets heel ernstigs horen, hebben wij meldingsplicht (bijv. bij een erge klacht of als je een gevaar voor jezelf vormt).

Wil je dus met ons praten dan kun je ons een berichtje sturen of een email, hieronder zijn onze contact gegevens te vinden. Je kunt ons ook altijd aanspreken om een gesprek in te plannen. Het enige wat voor onszelf wel belangrijk is, is dat we dat gesprek inplannen. Op deze manier zullen wij zelf ook in de juiste mindset staan voor een goed gesprek.

Ruud verstegen

In 2005 ben ik bij VCE/PSV gekomen. Ik begon met volleybal in de midweekcompetitie. In 2006 werd ik gestrikt voor de mooie bestuursfunctie jeugdzaken en die functie heb ik ongeveer 8 jaar vervult. Vanaf die tijd begon ik ook met het geven van training aan jeugdspelers en later aan spelers van de midweekcompetitie. Ik ben getrouwd en heel mijn gezin speelde graag volleybal, waarbij mijn kinderen ook bij  VCE/PSV zijn begonnen.

Momenteel ben ik trainer in de midweek competitie en geef ik met veel plezier training aan HM1, DM3, DM4 en DM8. Ook vervul ik de functie vertrouwenscontactpersoon bij VCE/PSV. Een functie waarvan ik denk dat ik die, vanuit mijn beroepsachtergrond, goed kan invullen. Elk lid-, of ouder van een spelend lid, van onze vereniging die vragen heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag, kan met mij contact opnemen via vcp@vcepsv.nl en 06 44 87 31 64.

Ruud Verstegen, vertrouwenscontactpersoon VCE/PSV

Interesse? 

Ben je toe aan een sportieve uitdaging? Ben je op zoek naar een leuke en technische teamsport? Kijk je uit naar een gezellig team bij een fantastische club? Als je interesse hebt om te gaan volleyballen bij VCE/PSV dan kun je natuurlijk eerst een paar keer meetrainen om te zien of het bevalt.