Beste leden,

Bedankt voor jullie input de afgelopen weken voor het ontwerp van het nieuwe wedstrijdshirt. Zoals in de teammanagersapp doorgegeven: jullie hebben massaal gekozen voor ontwerp 3. –Update: ondertussen hebben we een bijgewerkte versie van ontwerp 3 ontvangen; zie afbeelding hieronder. Dit ontwerp is nog niet definitief, maar wel al bijna.–

Ook waren jullie de afgelopen week allemaal druk met passen. Vanwege het wegvallen van de trainingen afgelopen woensdag (13 maart), worden die passessies nu woensdag (20 maart) ingehaald, volgens hetzelfde schema. Let wel op: dit is het laatste pasmoment voor senioren. Mocht je een eerder moment gemist hebben, zorg dat dat je woensdagavond gaat passen in de Sporthogeschool.

De oudere CMV-jeugd kan zondag 24 maart de shirts passen op het CMV-toernooi in Budel.

Bestellen:

  • Bestel je uiterlijk vrijdag 22 maart vóór 16.00u maandag 1 april, dan betaal je slechts €24,10 (incl BTW) en er worden géén verzendkosten gerekend.

Tevens betaal je voor andere producten die je bestelt ook géén verzendkosten. Deze producten worden op korte termijn uitgeleverd. De wedstrijdshirts zullen worden uitgeleverd vóór de competitie start in september.

  • Bestel je na dat moment, dan kost het shirt €31,70 (incl BTW) en worden er wél verzendkosten gerekend, van ongeveer €8,-.

Als je je wedstrijdshirt later bestelt, is het mogelijk dat je het wedstrijdshirt ook pas ontvangt nadat de competitie al gestart is.

Je kunt je wedstrijdshirt & andere artikelen bestellen in de webshop.

  • Heb je al een tas of trainingspak met nummer en wil je om deze reden je nummer behouden, vul dan je nummer in bij de notities (bij het afrekenen).
  • Bij het bestellen van een wedstrijdshirt wordt je gevraagd je teamnaam in te vullen. Dit maakt het uitdelen van de bestelde artikelen makkelijker voor ons. De teamnaam komt níet op het shirt te staan.

Nummering

De wedstrijdshirts worden gesublimeerd: dat is een techniek waarbij het volledige ontwerp van het shirt geprint wordt op een witte polyester stof. Wij gaan de borst- en rugnummers ook direct mee sublimeren. Hierdoor is de kwaliteit van de nummers net zo goed als het shirt zelf.

Verder willen we dat nieuwe leden geen hele lange levertijd ervaren na het bestellen. Daarom is met de leverancier afgesproken dat zij (per shirt maat) enkele shirts op voorraad hebben in de webshop. Om onze kosten laag te houden, zullen dit allemaal shirts mét nummer zijn. Vandaar dat ook de Midweek met nummers gaat spelen.

Als vereniging zorgen we ervoor dat de nummers 1 t/m 14 (incl 2 libero shirts) voor Nevobo D1 en H1 beschikbaar zijn.

Daarna gaan we doornummeren en krijgt iedere dames- of herenteam speler een uniek nummer. Zoals hierboven aangegeven: alleen als je al een tas of trainingspak met nummer hebt en om deze reden je nummer wilt behouden, dan proberen wij dat te ondersteunen. Aan andere nummerverzoeken gaan we niet voldoen.

Neem bij vragen gerust contact op,

Met sportieve groet,

De shirtcommissie

shirt@vcepsv.nl