Jeugd van 12 jaar t/m 18 jaar2022-09-24T15:29:58+00:00

OVER ONS

Jeugd van 12 t/m 18 jaar

Welkom bij de Jeugd van 12 tot en met 18 jaar

Wat leuk dat je interesse hebt om te komen volleyballen bij onze vereniging!

Het volleybal bij deze jeugd kent een indeling naar leeftijd, (A-B-C jeugd) en geslacht Nevobo Jongens en Nevobo Meiden. Het streven van de vereniging is om uiteindelijk teams samen te stellen waarbij jeugd mét en tegen kinderen speelt, die ongeveer even oud zijn en ongeveer op het zelfde volleybal ontwikkelniveau zit. Dat is voor iedereen wel zo leuk.

De A-B-C-jeugd traint door de week 2x en speelt een competitie met uit- en thuiswedstrijden op zaterdag. De helft van de wedstrijden zijn thuiswedstrijden (in de Fontys Sporthogeschool, Theo Koomenlaan 3, Eindhoven), de andere helft uitwedstrijden (voor het overgrote deel ergens in het gebied tussen Tilburg, Gemert, Vught en Budel).

De hoofd wedstrijd- en trainingsaccommodatie van VCE/PSV is de sporthal van de Sporthogeschool aan de Theo Koomenlaan 3 in Eindhoven.

Om VCE/PSV te kunnen ervaren, is een keer mee trainen is natuurlijk wenselijk! Dat organiseert het lid van de Technische Commissie (TC) van de afdeling waar jij waarschijnlijk het beste bij aansluit. Nevobo Jongens of Nevobo Meiden.

Met sportieve Groeten,

TC Nevobo Meiden
TC Nevobo Jongens

vce psv volleybal
“SponsorKliks,

NIEUWS

Voorbereiding nieuw seizoen TOP-volleybal weer gestart

Voorbereiding nieuw seizoen TOP-volleybal weer gestart Na een jaar zonder corona en waarin alle (TOP)-trainingen en wedstrijden weer door hebben kunnen gaan zijn Jeroen en de trainers de plannen voor komend seizoen voor TOP Volleybal Eindhoven

Interesse? 

Ben je toe aan een sportieve uitdaging? Ben je op zoek naar een leuke en technische teamsport? Kijk je uit naar een gezellig team bij een fantastische club? Als je interesse hebt om te gaan volleyballen bij VCE/PSV dan kun je natuurlijk eerst een paar keer meetrainen om te zien of het bevalt.

Ga naar de bovenkant