Jeugd van 12 jaar t/m 18 jaar2024-06-06T04:29:37+00:00

OVER ONS

Jeugd van 12 t/m 18 jaar

Welkom bij de Jeugd van 12 tot en met 18 jaar

Wat leuk dat je interesse hebt om te komen volleyballen bij onze vereniging!

De jeugd teams zijn ingedeeld naar leeftijd (A-B-C jeugd) en geslacht (Nevobo Jongens en Nevobo Meiden). Het streven van de vereniging is om teams samen te stellen waarbij jeugd mét en tegen kinderen speelt, die ongeveer even oud zijn en ongeveer op het zelfde volleybal ontwikkelniveau zit. Dat is voor iedereen wel zo leuk.

De A-B-C-jeugd traint door de week 2x en speelt een competitie met uit- en thuiswedstrijden op zaterdag. De helft van de wedstrijden zijn thuiswedstrijden (in de Fontys Sporthogeschool, Theo Koomenlaan 3, Eindhoven), de andere helft uitwedstrijden (voor het overgrote deel ergens in het gebied tussen Tilburg, Gemert, Vught en Budel, ook afhankelijk van het niveau).

De hoofd wedstrijd- en trainingsaccommodatie van VCE/PSV is de sporthal van de Sporthogeschool aan de Theo Koomenlaan 3 in Eindhoven.

Om VCE/PSV te kunnen ervaren, is een keer mee trainen natuurlijk mogelijk! De Technische Commissie (TC) zoekt het Nevobo jongens of meisjes team uit waar jij waarschijnlijk het beste bij aansluit.

Met sportieve groeten,

TC Nevobo Meiden
TC Nevobo Jongens

vce psv volleybal

Interesse? 

Ben je toe aan een sportieve uitdaging? Ben je op zoek naar een leuke en technische teamsport? Kijk je uit naar een gezellig team bij een fantastische club? Als je interesse hebt om te gaan volleyballen bij VCE/PSV dan kun je natuurlijk eerst een paar keer meetrainen om te zien of het bevalt.

Ga naar de bovenkant