Nevobo Weekend Competitie2022-09-24T15:30:31+00:00

OVER ONS

Nevobo Weekend Competitie

Welkom bij de Nevobo Dames en Nevobo Heren afdeling!

Wat leuk dat je interesse hebt om te komen volleyballen bij onze vereniging!

Bij de Nevobo Dames en Heren afdeling gaan we uit van een prestatielijn en een breedtelijn. Alle Nevobo teams trainen twee keer per week en spelen een competitie met uit- en thuiswedstrijden op zaterdag. De helft van de wedstrijden zijn thuiswedstijden, de andere helft uitwedstrijden (voor het overgrote deel ergens in het gebied tussen Tilburg, Gemert, Vught en Budel).

De hoofd wedstrijd- en trainingsaccommodatie van VCE/PSV is de sporthal van de Sporthogeschool aan de Theo Koomenlaan 3 in Eindhoven. Om VCE/PSV te kunnen ervaren, is een keer mee trainen is natuurlijk wenselijk! Dat organiseert het lid van de Technische Commissie (TC) van de afdeling waar jij het beste bij aansluit.

Met sportieve Groeten,

TC Nevobo Dames
TC Nevobo Heren

vce psv volleybal
“SponsorKliks,

NIEUWS

Voorbereiding nieuw seizoen TOP-volleybal weer gestart

Voorbereiding nieuw seizoen TOP-volleybal weer gestart Na een jaar zonder corona en waarin alle (TOP)-trainingen en wedstrijden weer door hebben kunnen gaan zijn Jeroen en de trainers de plannen voor komend seizoen voor TOP Volleybal Eindhoven

Interesse? 

Ben je toe aan een sportieve uitdaging? Ben je op zoek naar een leuke en technische teamsport? Kijk je uit naar een gezellig team bij een fantastische club? Als je interesse hebt om te gaan volleyballen bij VCE/PSV dan kun je natuurlijk eerst een paar keer meetrainen om te zien of het bevalt.

Ga naar de bovenkant