OVER ONS

Over onze vereniging

Volleybalvereniging VCE/PSV (Volleybal Combinatie Eindhoven / Philips Sport Vereniging)

De volleybalvereniging VCE/PSV (Volleybal Combinatie Eindhoven / Philips Sport Vereniging) is op 13 juni 1985 ontstaan na een fusie tussen de volleybalverenigingen PSV en Rust Roest.

Onze teams:

Nevobo

Er zijn binnen onze club twee stromingen te onderscheiden. De Nevobo-afdeling, waarbij we uitgaan van een prestatielijn en een breedtelijn (onder Technische commissie kun je zien wat dit betekent) en de Midweek afdeling.

VCE/PSV neemt in het seizoen 2023/2024 met 6 senioren teams deel aan de regionale competitie van de Nevobo, Regio Zuid. Het eerste herenteam komt uit in de derde divisie en het eerste damesteam komt uit in de 2de divisie. De overige teams komen uit in de promotie t/m 3e klasse.

Midweek

Daarnaast is er een grote Midweek afdeling. Deze afdeling bestaat uit 8 dames- en 4 herenteams, die door de week op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag in de recreatie-competities van Nuvoc Dames Recreatie Competitie en VC Geldrop Heren Competitie meedoen.

Het eerste heren midweekteam komt uit in de overgangsklasse en het eerste dames midweekteam komt uit in de hoofdklasse. De overige teams komen uit in de overgangsklasse t/m 5de klasse. Alle Midweek teams trainen een keer per week en spelen hun thuiswedstrijden op de trainingsavond; in plaats van de training.

Jeugd

Er zijn bij VCE/PSV natuurlijk ook mogelijkheden voor de jeugd om te gaan volleyballen. Kinderen van 5 tot 11 jaar kunnen spelenderwijs kennismaken met het volleybal. Ze spelen dan het zogeheten Cool Moves Volley. Hierbij worden zes niveaus onderscheiden, wat erop neerkomt dat de kinderen stap voor stap leren volleyballen. De CMV’ers nemen deel aan een competitie in toernooivorm.

Onze jeugdafdeling: De C-jeugd (van 12 tot 14 jaar), B-jeugd (van 14 tot 16 jaar) en A-jeugd (van 16 tot 18 jaar) neemt deel aan de regionale competitie van de Nevobo, Regio Zuid.

Locatie

De wedstrijd- en trainingsaccommodatie van VCE/PSV is de sporthal van de Sporthogeschool aan de Theo Koomenlaan 3 in Eindhoven. De CMV-ers trainen in vier groepen op twee verschillende plaatsen in de stad, in de Sporthogeschool en in Tennishal Noord aan de Vijfkamplaan 10.

Doe mee!

Ben je toe aan een sportieve uitdaging? Ben je op zoek naar een leuke en technische teamsport? Kijk je uit naar een gezellig team bij een fantastische club? Als je interesse hebt om ook te gaan volleyballen bij VCE/PSV dan kun je natuurlijk eerst een paar keer komen kijken om te zien of het bevalt.
Kijken bij Ledenadministratie & Contributie voor meer informatie.

Wij maken jou erop attent dat leden van VCE/PSV via de vereniging niet verzekerd zijn tijdens trainingen, wedstrijden, enz. VCE/PSV is ingeschreven bij de KvK onder nummer 40238525. De statuten en het huishoudelijk reglement zijn op te vragen via mail bij de secretaris secretaris@vcepsv.nl.    

Interesse? 

Ben je toe aan een sportieve uitdaging? Ben je op zoek naar een leuke en technische teamsport? Kijk je uit naar een gezellig team bij een fantastische club? Als je interesse hebt om te gaan volleyballen bij VCE/PSV dan kun je natuurlijk eerst een paar keer meetrainen om te zien of het bevalt.