Over Ons2022-09-24T15:26:45+00:00

OVER ONS

VCE | PSV

OVER ONS

Wat leuk dat je interesse hebt in onze volleybalvereniging!

VCE/PSV heeft met ruim 350 leden en een zeer uitgebreide junioren en senioren afdeling

JEUGD

Vanaf 4/5 jaar tot het einde van de basisschool val je onder de CMV afdeling. Kinderen leren bij de CMV in zes niveaus stap voor stap volleyballen. De CMV’ers nemen in een toernooivorm deel aan een competitie in de regio Eindhoven.

VCE/PSV neemt deel aan de regionale junioren competitie van de Nevobo, Regio Zuid. Vanaf de middelbare school tot 18 jaar val je onder de A-B-C jeugd.

  • C-jeugd (van 12 tot 14 jaar)
  • B-jeugd (van 14 tot 16 jaar)
  • A-jeugd (van 16 tot 18 jaar)
vce psv volleybal

SENIOREN

Binnen de senioren afdeling heeft onze club twee stromingen die beide weer te verdelen zijn in een prestatielijn en een breedtelijn; De Nevobo trainingen zijn 2 keer door de week, en je speelt in het weekend competitie.

De Midweek train je door de week en speel je door de week competitie.

VCE/PSV neemt met Nevobo afdeling deel aan de regionale Nevobo competitie van de Regio Zuid. De Midweek afdeling bestaat uit dames- en herenteams, die door de week op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag in de recreatie-competities van Nuvoc Dames Recreatie Competitie en VC Geldrop Heren Competitie meedoen.

De wedstrijd- en trainingsaccommodatie van VCE/PSV is de sporthal van de Sporthogeschool aan de Theo Koomenlaan 3 in Eindhoven.

De CMV-ers trainen op twee verschillende plaatsen in de stad, in de Sporthogeschool en in Tennishal Noord aan de Vijfkamplaan 10 in Eindhoven.

“SponsorKliks,

NIEUWS

Voorbereiding nieuw seizoen TOP-volleybal weer gestart

Voorbereiding nieuw seizoen TOP-volleybal weer gestart Na een jaar zonder corona en waarin alle (TOP)-trainingen en wedstrijden weer door hebben kunnen gaan zijn Jeroen en de trainers de plannen voor komend seizoen voor TOP Volleybal Eindhoven

Interesse? 

Ben je toe aan een sportieve uitdaging? Ben je op zoek naar een leuke en technische teamsport? Kijk je uit naar een gezellig team bij een fantastische club? Als je interesse hebt om te gaan volleyballen bij VCE/PSV dan kun je natuurlijk eerst een paar keer meetrainen om te zien of het bevalt.

Ga naar de bovenkant