Over Ons2024-06-06T04:28:37+00:00

OVER ONS

VCE | PSV

OVER ONS

Wat leuk dat je interesse hebt in onze volleybalvereniging!

VCE/PSV heeft met ruim 350 leden een zeer uitgebreide junioren en senioren afdeling

JEUGD

Vanaf 4/5 jaar tot het einde van de basisschool val je onder de CMV afdeling. Kinderen leren bij de CMV in zes niveaus stap voor stap volleyballen. De CMV’ers nemen in een toernooivorm deel aan een competitie in de regio Eindhoven.

VCE/PSV neemt deel aan de regionale junioren competitie van de Nevobo, Regio Zuid. Vanaf de middelbare school tot 18 jaar val je onder de A-B-C jeugd.

  • C-jeugd (van 12 tot 14 jaar)
  • B-jeugd (van 14 tot 16 jaar)
  • A-jeugd (van 16 tot 18 jaar)
vce psv volleybal

SENIOREN

Voor de senioren heeft onze club twee afdelingen: Nevobo en Midweek, die beide weer te verdelen zijn in een prestatielijn en een breedtelijn.

De Nevobo afdeling traint 2 keer per week op door de weekse dagen, en je speelt in het weekend op zaterdagen de competitie wedstrijden.

De Midweek afdeling traint 1 keer per week op een door de weekse dag en speelt ook de competitiewedstrijden op een door de weekse dag.

VCE/PSV neemt met Nevobo afdeling deel aan de regionale Nevobo competitie van de Regio Zuid. De Midweek afdeling bestaat uit dames- en herenteams, die door de week op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag in de recreanten-competities Nuvoc Dames Recreatie Competitie en VC Geldrop Heren Competitie meedoen.

De wedstrijd- en trainingsaccommodatie van VCE/PSV is de sporthal van de Fontys Sporthogeschool aan de Theo Koomenlaan 3 in Eindhoven.

De CMV-ers trainen op twee verschillende plaatsen in de stad: in de Sporthogeschool en in de Tennishal Noord aan de Vijfkamplaan 10 in Eindhoven.

Interesse? 

Ben je toe aan een sportieve uitdaging? Ben je op zoek naar een leuke en technische teamsport? Kijk je uit naar een gezellig team bij een fantastische club? Als je interesse hebt om te gaan volleyballen bij VCE/PSV dan kun je natuurlijk eerst een paar keer meetrainen om te zien of het bevalt.

Ga naar de bovenkant