De midweekcompetitie2024-07-15T20:29:39+00:00

OVER ONS

Midweek!

De midweekcompetitie

De Midweekcompetitie afdeling bestaat momenteel uit 8 dames- en 4 herenteams, die door de week op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag in de recreanten-competities Nuvoc Dames Recreatie Competitie en VC Geldrop Heren Competitie meedoen.

Alle Midweek teams trainen een keer per week en spelen hun thuiswedstrijden op de trainingsavond; in plaats van de training de uit wedstrijden zijn voor het overgrote deel ergens in het gebied tussen Tilburg, Gemert, Vught en Budel.

De hoofd wedstrijd- en trainingsaccommodatie van VCE/PSV is de sporthal van de Sporthogeschool aan de Theo Koomenlaan 3 in Eindhoven. Om VCE/PSV te kunnen ervaren, is een keer mee trainen is natuurlijk mogelijk! De Technische Commissie (TC) zoekt het heren of dames midweek team uit waar jij waarschijnlijk het beste bij aansluit.

Met sportieve groeten,

TC Midweek Dames
TC Midweek Heren

Interesse? 

Ben je toe aan een sportieve uitdaging? Ben je op zoek naar een leuke en technische teamsport? Kijk je uit naar een gezellig team bij een fantastische club? Als je interesse hebt om te gaan volleyballen bij VCE/PSV dan kun je natuurlijk eerst een paar keer meetrainen om te zien of het bevalt.

Ga naar de bovenkant