De midweekcompetitie2023-11-08T19:27:23+00:00

OVER ONS

Midweek!

De midweekcompetitie

Wat leuk dat je interesse hebt om te komen volleyballen bij onze vereniging!

De afdeling Midweekcompetitie bestaat momenteel uit 8 dames- en 4 herenteams, die door de week op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag in de recreanten-competities Nuvoc Dames Recreatie Competitie en VC Geldrop Heren Competitie meedoen.

Alle Midweek teams trainen een keer per week en spelen hun thuiswedstrijden op de trainingsavond; in plaats van de training de uit wedstrijden zijn voor het overgrote deel ergens in het gebied tussen Tilburg, Gemert, Vught en Budel.

De hoofd wedstrijd- en trainingsaccommodatie van VCE/PSV is de sporthal van de Sporthogeschool aan de Theo Koomenlaan 3 in Eindhoven. Om VCE/PSV te kunnen ervaren, is een keer mee trainen is natuurlijk mogelijk! De Technische Commissie (TC) zoekt het heren of dames midweek team uit waar jij waarschijnlijk het beste bij aansluit.

Met sportieve groeten,

TC Midweek

vce psv volleybal
“SponsorKliks,

NIEUWS

Karanoi reünie

Beste oud-leden van Karanoi, Het is bijna zover! De lang verwachte reunie van Karanoi nadert en we kunnen niet wachten jullie allemaal weer te zien. Wij hebben een fantastische namiddag gepland op zaterdag 8 juni 2024, van 15u tot 19u op de prachtige lokatie Heidehonk, Noordzeelaan

Interesse? 

Ben je toe aan een sportieve uitdaging? Ben je op zoek naar een leuke en technische teamsport? Kijk je uit naar een gezellig team bij een fantastische club? Als je interesse hebt om te gaan volleyballen bij VCE/PSV dan kun je natuurlijk eerst een paar keer meetrainen om te zien of het bevalt.

Ga naar de bovenkant