De midweekcompetitie2023-04-14T13:43:12+00:00

OVER ONS

Midweek!

De midweekcompetitie

Wat leuk dat je interesse hebt om te komen volleyballen bij onze vereniging!

Het volleybal bij deze afdeling bestaat uit 8 dames- en 4 herenteams, die door de week op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag in de recreatie-competities van Nuvoc Dames Recreatie Competitie en VC Geldrop Heren Competitie meedoen.

Alle Midweek teams trainen een keer per week en spelen hun thuiswedstrijden op de trainingsavond; in plaats van de training de uit wedstrijden zijn voor het overgrote deel ergens in het gebied tussen Tilburg, Gemert, Vught en Budel.

De hoofd wedstrijd- en trainingsaccommodatie van VCE/PSV is de sporthal van de Sporthogeschool aan de Theo Koomenlaan 3 in Eindhoven. Om VCE/PSV te kunnen ervaren, is een keer mee trainen is natuurlijk wenselijk! Dat organiseert het lid van de Technische Commissie (TC) van de midweek afdeling.

Met sportieve Groeten,

TC Midweek

vce psv volleybal
“SponsorKliks,

NIEUWS

Voorbereiding nieuw seizoen TOP-volleybal weer gestart

Voorbereiding nieuw seizoen TOP-volleybal weer gestart Na een jaar zonder corona en waarin alle (TOP)-trainingen en wedstrijden weer door hebben kunnen gaan zijn Jeroen en de trainers de plannen voor komend seizoen voor TOP Volleybal Eindhoven

Interesse? 

Ben je toe aan een sportieve uitdaging? Ben je op zoek naar een leuke en technische teamsport? Kijk je uit naar een gezellig team bij een fantastische club? Als je interesse hebt om te gaan volleyballen bij VCE/PSV dan kun je natuurlijk eerst een paar keer meetrainen om te zien of het bevalt.

Ga naar de bovenkant