T.O.P. VOLLEYBAL

Welkom bij T.o.p. Volleybal

Nieuw seizoen TOP-volleybal weer gestart

Wat houdt de TOP-training in?

Afgelopen seizoenen hebben jeugdleden wederom deelgenomen aan de zondagochtendtrainingen van TOP Volleybal Eindhoven. Dat betroffen zowel jeugdleden van VCE/PSV als ook van verenigingen uit de regio (VVC Best, MVC de Hangar, VC Bladel, Ledub, ODI, Nuvoc). Het enthousiasme en de leergierigheid van de deelnemers in het afgelopen seizoen was wederom groot.

Dus ondanks dat de trainingen gefaciliteerd worden door trainers van VCE PSV willen we extra benadrukken dat dus ook jeugdleden van andere volleybalverenigingen ook aan deze trainingen kunnen deelnemen.

Deze TOP-trainingen worden gegeven door ervaren trainers onder leiding van Jeroen van Vugt en zijn bestemd voor volleyballers in de leeftijd van 12 tot en met 23 jaar. Daarbij is het niet van belang of je daadwerkelijk in een jeugdteam speelt of als jeugdspeler ingedeeld bent in een dames- of herenteam. Voor de groep 18 tot 23 jaar is het vanzelfsprekend dat zij al zijn ingedeeld in een seniorenteam.

De trainingen zijn gericht op het individu en bedoeld om de diverse technieken te verbeteren, te verfijnen en nieuwe technieken aan te leren. Dat wordt gerealiseerd door de deelnemers in te delen op niveau en niet op basis van het team waarin je normaliter speelt. Aan teamtraining wordt in principe geen aandacht besteed.

De trainingen vinden plaats op zondagochtend gedurende de periode medio/eind september tot april en zullen worden gegeven in de Sporthal van de Fontys Sporthogeschool Eindhoven, Theo Koomenlaan 3 te Eindhoven.

Per trainingsblok worden de deelnemers qua niveau ingedeeld over de velden. Per veld geldt een maximum van een 12-tal volleyballers. Zo ontstaan er evenwichtige groepen en kan de kwaliteit worden gewaarborgd. Dit kan betekenen dat tijdens de eerste training een selectie plaatsvindt op basis waarvan de groepen worden ingedeeld. Tijdens het seizoen kunnen de groepen ook nog wijzigen.

De kosten bedragen 200 euro voor 20 trainingen. Als deelnemer ontvang je ook een TOP- trainingsshirt.

Om je aan te melden of andere vragen te stellen over TOP trainingen kan contact op worden genomen via bovenstaande aanmeld link of met topvolley@vcepsv.nl. Voor een snelle aanmelding ontvangen we graag de volgende gegevens: naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, email adres ouders (+ eventueel ook kind), volleybalvereniging, team en shirtmaat.

Dus ben je gemotiveerd en wil je naast je club-/teamtraining meer uit jezelf halen en je verder willen ontwikkelen, wacht niet langer en schrijf je dan tijdig in.

Want VOL = VOL (en is in verband met de zaalruimte een maximum aantal deelnemers)

Graag ontvangen we je inschrijving!

“SponsorKliks,

Interesse? 

Ben je toe aan een sportieve uitdaging? Ben je op zoek naar een leuke en technische teamsport? Kijk je uit naar een gezellig team bij een fantastische club? Als je interesse hebt om te gaan volleyballen bij VCE/PSV dan kun je natuurlijk eerst een paar keer meetrainen om te zien of het bevalt.