Sjaak maakt kans op een SportAward voor Vrijwilliger van het jaar 2023.  
Dat heeft de SportAward vakjury: Tiny Sanders, Robert van der Horst, Ranomi Kromowidjojo, Kenny van Weeghel en Bart van der Linden afgelopen week besloten. 
 
Sjaak is hiermee één van de 5 genomineerden, en heeft je stem nodig! 
Sjaak Kommers heeft aan het begin van het seizoen na 56 jaar fluiten, waarvan 25 jaar in de top van Nederland, zijn fluit aan de wilgen gehangen. Hij is door het bestuur van VCE/PSV benoemd tot erelid. Omdat Sjaak een voorbeeld van een vrijwilliger is waar wij als Volleybal vereniging VCE/PSV super dankbaar voor zijn Heeft het bestuur Sjaak aangedragen als vrijwilliger voor het jaar 2023. Het bestuur roept alle leden van VCE/PSV op om met je familie, (volleybal)vrienden, kennissen, collega’s, fans en teamleden te stemmen. Dit kan t/m 7 januari 2024!