LET OP: Info voor alle thuiswedstrijden op 4 November

Op zaterdag 4 November 2023 gaan alle thuiswedstrijden in het indoor sport centrum plaatsvinden. Dit heeft te maken met de Open dag vanuit Fontys, wat ook tot drukte in de parkeer garage kan leiden. Dus probeer zo veel mogelijk samen te rijden en op tijd te zijn!

Bij binnen komst gaat de zaalhulp (H2) jullie ondersteunen in het vinden van jullie kleedkamers en velden.

We wensen iedereen een mooie wedstrijd en veel plezier!

  • Datum: oktober 31, 2023
  • Categories:VCEPSV

SHARE THIS STORY ANYWHERE YOU LIKE

SHARE THIS STORY ANYWHERE

LID WORDEN?

Wat leuk dat je interesse hebt om te komen volleyballen bij onze vereniging! Vul hieronder je gegevens en enkele details in. Dan zal de betreffende Technische Commissie (TC) zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

leeftijd op 1 oktober van het huidige kalender jaar
Ben je 18+, waar heb je dan interesse in?
Hoe identificeer jij je? *

Social Media

TALENTEN GEZOCHT!

Ben jij op zoek naar een plek waar je je talent kan ontwikkelen? Zoek je een vereniging die oog heeft voor de waarde van vrijwilligers? Een plek waar je meer dan welkom bent. Ben je geen lid maar wil je wel samen kijken waar jij de vereniging in kan ondersteunen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

LATEST NEWS

LATEST NEWS