Sjaak Kommers erelid

In 1967 stapte Sjaak Kommers voor het eerst op de scheidsrechtersstoel omdat er (net als nu) scheidsrechters nodig waren. 56 jaar lang leidde de Eindhovenaar volleybalwedstrijden voor onder ander VCE PSV in Eindhoven. Enkele weken geleden beleefde arbiter Sjaak (75) zijn laatste klus in de Fontys-sporthal aan de Theo Koomenlaan in Eindhoven, tijdens een thuis wedstrijd van VCE PSV DS1. Voor de wedstrijd werd er door voorzitter Tom Staals tijd gemaakt om Sjaak Kommers te bedanken en hem tot erelid te maken.

  • Datum: oktober 25, 2023
  • Categories:VCEPSV

SHARE THIS STORY ANYWHERE YOU LIKE

SHARE THIS STORY ANYWHERE

LID WORDEN?

Wat leuk dat je interesse hebt om te komen volleyballen bij onze vereniging! Vul hieronder je gegevens en enkele details in. Dan zal de betreffende Technische Commissie (TC) zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

leeftijd op 1 oktober van het huidige kalender jaar
Ben je 18+, waar heb je dan interesse in?
Hoe identificeer jij je? *

Social Media

TALENTEN GEZOCHT!

Ben jij op zoek naar een plek waar je je talent kan ontwikkelen? Zoek je een vereniging die oog heeft voor de waarde van vrijwilligers? Een plek waar je meer dan welkom bent. Ben je geen lid maar wil je wel samen kijken waar jij de vereniging in kan ondersteunen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

LATEST NEWS

LATEST NEWS