Scheidsrechters gezocht!

Wij zoeken scheidsrechters! Het maakt niet uit hoe oud je bent of hoeveel ervaring je wel of niet hebt. Heb je zin om een scheidsrechter te zijn en je club te ondersteunen? Meld je dan aan en wij kijken samen naar de mogelijkheden. Dit is ook geldig voor alle ouders, familie and vrienden!

Klik hier voor meer informatie of aanmelding -> Meld je nu aan!

Foto Credit: Arjen Polstra

  • Datum: oktober 10, 2023
  • Categories:VCEPSV

SHARE THIS STORY ANYWHERE YOU LIKE

SHARE THIS STORY ANYWHERE

LID WORDEN?

Wat leuk dat je interesse hebt om te komen volleyballen bij onze vereniging! Vul hieronder je gegevens en enkele details in. Dan zal de betreffende Technische Commissie (TC) zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

leeftijd op 1 oktober van het huidige kalender jaar
Ben je 18+, waar heb je dan interesse in?
Hoe identificeer jij je? *

Social Media

TALENTEN GEZOCHT!

Ben jij op zoek naar een plek waar je je talent kan ontwikkelen? Zoek je een vereniging die oog heeft voor de waarde van vrijwilligers? Een plek waar je meer dan welkom bent. Ben je geen lid maar wil je wel samen kijken waar jij de vereniging in kan ondersteunen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

LATEST NEWS

LATEST NEWS