Voorbereiding nieuw seizoen TOP-volleybal weer gestart

  • Datum: april 24, 2023
  • Categories:VCEPSV

Voorbereiding nieuw seizoen TOP-volleybal weer gestart

Na een jaar zonder corona en waarin alle (TOP)-trainingen en wedstrijden weer door hebben kunnen gaan zijn Jeroen en de trainers de plannen voor komend seizoen voor TOP Volleybal Eindhoven aan het uitwerken. Want één ding is zeker: ook zij hebben weer genoten van het enthousiasme en de leergierigheid van de deelnemers in het afgelopen seizoen. Tijdens deze voorbereidingen is ook een nieuw idee ontstaan: het aanbieden van deze training voor de groep oudere jeugd. We willen dit seizoen ook kijken of het haalbaar is een trainingsgroep te starten voor de leeftijdsgroep 18 t/m 23 jaar.

Wat houdt de TOP-training in?

Afgelopen seizoenen hebben jeugdleden komend van meerdere verenigingen (VCE PSV, MVC de Hangar, VC Bladel, Ledub, ODI, Nuvoc) deelgenomen aan de zondagochtendtrainingen van TOP Volleybal Eindhoven.

Deze trainingen worden gegeven door ervaren trainers onder leiding van Jeroen van Vugt en zijn bestemd voor volleyballers in de leeftijd van 12 tot en met 23 jaar. Daarbij is het niet van belang of je daadwerkelijk in een jeugdteam speelt of bent als jeugdspeler ingedeeld bent in een dames- of herenteam. Voor de nieuwe doelgroep is het vanzelfsprekend dat zij al zijn ingedeeld in een seniorenteam.

De trainingen zijn gericht op het individu en bedoeld om de diverse technieken te verbeteren, te verfijnen en nieuwe technieken aan te leren. Dat wordt gerealiseerd door de deelnemers in te delen op niveau en niet op basis van het team waarin je normaliter speelt. Aan teamtraining wordt geen aandacht besteed.

De trainingen vinden plaats op zondagochtend gedurende de periode medio/eind september 2023 tot april 2024 en zullen worden gegeven in de Sporthal van de Fontys Sporthogeschool Eindhoven, Theo Koomenlaan 3 te Eindhoven.

Per trainingsblok worden de deelnemers qua niveau ingedeeld over de velden. Per veld geldt een maximum van een 12-tal volleyballers. Zo ontstaan er evenwichtige groepen en kan de kwaliteit worden gewaarborgd. Hier zal komend seizoen nog meer aandacht voor zijn, wat kan betekenen dat tijdens de eerste training een selectie plaatsvindt. Tijdens het seizoen kunnen de groepen ook nog wijzigen.

De kosten bedragen 200 euro voor 20 trainingen. Als deelnemer ontvang je ook een TOP- trainingsshirt.

Aanmelden

Op onze vernieuwde website www.topvolley.nl vindt je meer informatie. Op deze site vindt je ook het aanmeldingsformulier ( http://www.topvolley.nl/aanmeldingsformulier/ ) .

Graag aanmelden via dit formulier, waarna ik je na ontvangst een bevestiging zal sturen.

Dus ben je gemotiveerd en wil je naast je club-/teamtraining meer uit jezelf halen en je verder willen ontwikkelen, wacht niet langer en schrijf je dan tijdig in.

Want VOL = VOL

Graag ontvangen we je inschrijving voor 11 september 2023

Heb je nog vragen stuur dan een mail naar Jeroen (jeroenvanvugt1964@gmail.com) of naar mij (remco.trainer@fam-vdberg.eu) en wij zullen die dan beantwoorden.

Met sportieve groet mede namens Jeroen,

Remco

TOP Volleybal Eindhoven

SHARE THIS STORY ANYWHERE YOU LIKE

SHARE THIS STORY ANYWHERE

LATEST NEWS

LATEST NEWS

LID WORDEN?

Wat leuk dat je interesse hebt om te komen volleyballen bij onze vereniging! Vul hieronder je gegevens en enkele details in. Dan zal de betreffende Technische Commissie (TC) zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

leeftijd op 1 oktober van het huidige kalender jaar
Ben je 18+, waar heb je dan interesse in?
Hoe identificeer jij je? *

Social Media

TALENTEN GEZOCHT!

Ben jij op zoek naar een plek waar je je talent kan ontwikkelen? Zoek je een vereniging die oog heeft voor de waarde van vrijwilligers? Een plek waar je meer dan welkom bent. Ben je geen lid maar wil je wel samen kijken waar jij de vereniging in kan ondersteunen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!